2 of 3 NAS correctly upgraded to 7.2

Currently reading
2 of 3 NAS correctly upgraded to 7.2

1,316
262
NAS
DS 718+, 2x-DS 720+
Router
  1. RT2600ac
Operating system
  1. Windows
Mobile operating system
  1. iOS
Last edited:
I’ll add pics later today.
1x 718+ and 1x 720+ upgraded correctly to 7.2 in Notifications RULES area, and one 720+ didn’t.
The ones that did update correctly have “Default” Rule linked to my email, and “Default_PushService” linked to my phone
That, I believe is correct.

However, one 720+ NAS (Not ‘Experimental’) updated with incorrect Notification RULES linked to my phone:
“Default” is correctly linked to my email
BUT
“Default_PushService” is not linked to my phone…. It is not linked to ANY DEVICE.

HOWEVER:
The “Warning” Rule (THAT CANNOT BE EDITED!) IS LINKED to my Phone !!

What this causes is ALL reports are sent to my phone, that cannot be edited out because “Warning” RULE Cannot be edited, !!

AND, “Default_PushService” (That Can be edited) is not linked to my phone,

I will post pix of the (What I think is incorrect) NAS Later this AM so you can see what the default 7.2 Notifications Rules area looks like.
This 720+ did not act any different than other NAS’s in Notifications in 7.1, but didn’t convert correctly to 7.2. How-To-Fix NOW?

I Believe I need to Dis-Associate my phone from “Warning” Rule, and Associate my phone to “Default_PushService”

BUT Looking at new NOTIFICATIONS AREA, I cannot determine how this is done.
THIS IS HOW 7.2 loaded on one NAS here. Other 2 updated fine! ??
-- post merged: --

IMG_7212.jpeg
 
Last edited:
Ok I may have fixed it.
Select push service
Far right on phone setting has pull-down to select which rule to apply push service to.
And Apply at bottom


Must have burped during the upgrade… It never did anything like this in 7.1 !!
-- post merged: --

IMG_7213.jpeg
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads

  • Question
Thanks Rusty. Appreciate the help and your knowledge. :)
Replies
7
Views
1,007
  • Question
OK, I'm now seeing something I recognize. There was no reason to start with the /var/services/...
Replies
5
Views
2,179
  • Question
https://kb.synology.com/en-au/DSM/tutorial/What_stops_my_Synology_NAS_from_entering_System_Hibernation
Replies
1
Views
1,371
  • Question
I keep thinking about this, having nothing else going on being retired, and the only problem I can foresee...
Replies
12
Views
3,245
OK, I think I solved it. I forgot that I installed a Nova Tenda Mesh, to connect to my security camera...
Replies
30
Views
3,324
I think the reason that the synology goes into a 'safe-but-running' mode is so that it has a minimal OS...
Replies
7
Views
2,245
Deleted member 5784
D

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Trending threads

Back
Top