ABB restore of RHEL Server skips LVM volumes

Currently reading
ABB restore of RHEL Server skips LVM volumes

I have Synology ABB Client active on my RHEL 8.6 Linux Server and it has happily been taking backups for months now.

However, I have cause to restore the main System volumes but ABB restore simply skips over the LVM volumes.

I can't find out why and without these LVM volumes the restore is useless .. and by implication so is ABB for the LInux platform?

Has anyone else come across this issue and, if so, what did you do to resolve it?

Cheers
SteveB
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Old thread notice: There have been no replies in this thread for quite some time. The last reply was on .
The content in this thread may no longer be relevant. It might be better to open a new thread instead.

Similar threads

You can change the task's schedule. That should stop ABB from telling you it's missed a backup event. Just...
Replies
1
Views
588
That option will work ofc and if time is a factor then use this method. USB copy also have several options...
Replies
1
Views
773
So I started this backup yesterday and it ran fine and completed the first backup from TrueNAS NFS to the...
Replies
0
Views
798
Same here - all notifications are disabled for "Backup task completed" but I still get the desktop...
Replies
2
Views
1,043
I recently started using (2 months or so) above agent to do nightly backups from a Debian box. The other...
Replies
0
Views
1,124
Well not much I can say about that. Obviously the backup didn’t complete for whatever reason and if there...
Replies
5
Views
766

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Trending threads

Back
Top