BitWarden - self hosted password manager using bitwardenrs/server image

Docker BitWarden - self hosted password manager using bitwardenrs/server image

Currently reading
Docker BitWarden - self hosted password manager using bitwardenrs/server image

3
0
NAS
DS216+II
Operating system
  1. Linux
  2. Windows
Mobile operating system
  1. iOS
Are you using rp for bw as a custom conf file or what?
I followed your guide to install BitWarden, then installed the reverse proxy for BitWarden to use with my custom domain. Now I’m trying to remove the reverse proxy, and instead install custom_rp.conf from your code.
 

Rusty

Moderator
NAS Support
3,416
1,014
www.blackvoid.club
NAS
DS718+, DS918+, 2x RS3614RPxs+
Router
  1. RT1900ac
  2. RT2600ac
  3. MR2200ac
Operating system
  1. macOS
Mobile operating system
  1. iOS
Ok so not really sure what the problem here is? Do you have an error of some sort or are you just wondering what ports to use?
 
3
0
NAS
DS216+II
Operating system
  1. Linux
  2. Windows
Mobile operating system
  1. iOS
Ok so not really sure what the problem here is? Do you have an error of some sort or are you just wondering what ports to use?
I've been getting errors, and cannot connect to the BitWarden, and I'm presuming it's a port problem, so I'm wondering given the settings that work in my previous reverse proxy, what port numbers should I be using in the custom_rp.conf file?
 

Rusty

Moderator
NAS Support
3,416
1,014
www.blackvoid.club
NAS
DS718+, DS918+, 2x RS3614RPxs+
Router
  1. RT1900ac
  2. RT2600ac
  3. MR2200ac
Operating system
  1. macOS
Mobile operating system
  1. iOS
I've been getting errors, and cannot connect to the BitWarden, and I'm presuming it's a port problem, so I'm wondering given the settings that work in my previous reverse proxy, what port numbers should I be using in the custom_rp.conf file?
Have you tried using the same port numbers then?
 
5
0
NAS
DS1511+
Router
  1. RT2600ac
  2. MR2200ac
Mobile operating system
  1. iOS
What is the recommended way to upgrade bitwardenrs on Synology? I tried this:
Stop the container via Docker in DSM
Ran docker pull bitwardenrs/server:latest via SSH
Start the container via Docker in DSM

This doesn't seem to update bitwardenrs and I don't want to delete my working setup.

Thanks!
 

Rusty

Moderator
NAS Support
3,416
1,014
www.blackvoid.club
NAS
DS718+, DS918+, 2x RS3614RPxs+
Router
  1. RT1900ac
  2. RT2600ac
  3. MR2200ac
Operating system
  1. macOS
Mobile operating system
  1. iOS
What is the recommended way to upgrade bitwardenrs on Synology? I tried this:
Stop the container via Docker in DSM
Ran docker pull bitwardenrs/server:latest via SSH
Start the container via Docker in DSM

This doesn't seem to update bitwardenrs and I don't want to delete my working setup.

Thanks!
The last step is wrong. After you have downloaded the image do not start the container but use the Action menu and select the Clear command.

It will remove the container and create a new one with the new image. Do not panic when the container disappears. It will take a few seconds for the new one to appear.

After that start the container again
 
5
0
NAS
DS1511+
Router
  1. RT2600ac
  2. MR2200ac
Mobile operating system
  1. iOS
The last step is wrong. After you have downloaded the image do not start the container but use the Action menu and select the Clear command.

It will remove the container and create a new one with the new image. Do not panic when the container disappears. It will take a few seconds for the new one to appear.

After that start the container again
Thanks! That did it. Maybe add these upgrade steps to the main guide?
 

Rusty

Moderator
NAS Support
3,416
1,014
www.blackvoid.club
NAS
DS718+, DS918+, 2x RS3614RPxs+
Router
  1. RT1900ac
  2. RT2600ac
  3. MR2200ac
Operating system
  1. macOS
Mobile operating system
  1. iOS
Thanks! That did it. Maybe add these upgrade steps to the main guide?
Well update is a general Docker method and not specific to this guide but I see where you are coming from.
 
4
0
NAS
DS720+
Operating system
  1. Linux
  2. Windows
Mobile operating system
  1. Android
No, I did not setup email notifications.

Basically I did abit of read up on the netshoot.
After cross referencing with your thread as well,

I installed the container, ssh into the NAS.

through docker root, I could not perform nslookup.

root @ /
[1] 🐳 → nslookup smtp.gmail.com
;; connection timed out; no servers could be reached

ip route show and ip neigh show are very barebone minimum as well.

so I decided to follow what @wwwampy suggested and go ahead to add the following in my NAS Firewall rule.

View attachment 1374


I went to the web portal of my BitWarden docker container,
All the ICONS are coming in and loading as intended.

icon_cache are loading the correct png file as well.

Thank you everyone.
@BlueBulb, I have been having the same issue as you where icons were not downloading. I just modified my firewall rules just as you indicated above now the icons have appeared!

THANK YOU for posing the question and posting the answer! Much appreciated.

🙏
 
Last edited by a moderator:
Thanks Rusty for this guide. I just spent the weekend setting up bitwardenrs on my Synology. It was pretty frustrating with some trial and error. I got the basic installation working well, but wanted to enable the Live Sync feature and that's when I started having problems.

My main issue was getting the
Code:
.conf
file working and after a lot of trial and error, I realized it was this line:

Code:
server_name your_bitwarden_public_domain_name];

Removing the
Code:
]
after the public domain name fixed my issue of getting HTTPS errors. Since nobody else posted about this yet, I'm not sure if there was something else in my configuration that caused this or if this was just a typo. Hopefully that helps someone else here!
 

Rusty

Moderator
NAS Support
3,416
1,014
www.blackvoid.club
NAS
DS718+, DS918+, 2x RS3614RPxs+
Router
  1. RT1900ac
  2. RT2600ac
  3. MR2200ac
Operating system
  1. macOS
Mobile operating system
  1. iOS
Thanks Rusty for this guide
Your welcome.

Tnx for the heads up on this. That was definitely not supposed to be there, and I don't have it configured like that. Must have been an error when I was copying and altering the values.

Thank you for point this out
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Trending threads

Top