Destination Server failed to connect

Currently reading
Destination Server failed to connect

Hello,

I've a problem to setup a Snapshot Replication to an other (external) DS.
The Setup can connect to the other DS, because it asks for MFA Code. Port 5566 is on both Sides open.
What is missing or wrong? (I've also tried it with an other destination, also external, but other location, which has no MFA, same error, and I also tried it with disabled Firewall on Router, same error, and the same if i disable encyption in the Setup)

1670147905749.png


1670147910935.png


1670147917113.png


Connection to DS is working, otherwis I wouldn't get the this:
1670147929862.png


After 10 sec:
1670147935671.png


1670147949214.png


Destination:
1670147975492.png

Source (I'm not shure if this is needed, but just to be shure)
1670148085320.png
 

Attachments

  • 1670148052748.png
    1670148052748.png
    26 KB · Views: 0

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads

  • Question
Logs from Snapshot Replication don't end up at the local Log Center either. I just looked on my NAS which...
Replies
1
Views
1,115
There is no official way to do this. SR package does not support it.
Replies
3
Views
1,277

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Top