Solved docker gui doesn't show any info

Currently reading
Solved docker gui doesn't show any info

spar09

Bit Poster
I am running a 418play with an extra RAM module for a total of 8GB of RAM. I have been running docker applications for the last 6 or so months without much problem. As of today the docker gui on the DSM has stopped displaying any details of the containers running on the system. I tried a reboot but that did not help.

Some of the containers auto-started(as I had set them up to, I think) after the reboot and are working as expected. But I cannot configure or control any other containers due to lack of the output on the gui.

docker-overview.png

docker-container.png


I also tried to run docker ps through ssh but the command doesn't complete. I have to ctrl-c to get back to the prompt.

Any suggestions would be appreciated. Thanks.
 

jeyare

Giga Poster
NAS
1811+, 3x 1813+, 214play ... multisite Ubiquiti Unifi networks (USG-Pro,PoE,NanoHD)
Operating system
Linux, Windows
Mobile operating system
Android, iOS
what is answer for SSH:
synoservice --is-enabled pkgctl-Docker
 

jeyare

Giga Poster
NAS
1811+, 3x 1813+, 214play ... multisite Ubiquiti Unifi networks (USG-Pro,PoE,NanoHD)
Operating system
Linux, Windows
Mobile operating system
Android, iOS
did you tried to upgrade the Docker package?
Similar symptoms for me in April, when upgrade process hung in Synology package centre.
 

spar09

Bit Poster
No, I did not do anything. I was away for the day and once I came back some containers weren't behaving as expected. So started investigating and noticed the GUI was not showing anything.
 

jeyare

Giga Poster
NAS
1811+, 3x 1813+, 214play ... multisite Ubiquiti Unifi networks (USG-Pro,PoE,NanoHD)
Operating system
Linux, Windows
Mobile operating system
Android, iOS
synopkg stop Docker
synopkg status Docker

then restart NAS
then: synopkg start Docker
 

spar09

Bit Poster
That worked.

I am curious though about how the steps you suggested differ from what happened when I tried a shutdown - start cycle earlier. I would think that all services are stopped on shutdown and started on boot. Is that not the case ?
 

jeyare

Giga Poster
NAS
1811+, 3x 1813+, 214play ... multisite Ubiquiti Unifi networks (USG-Pro,PoE,NanoHD)
Operating system
Linux, Windows
Mobile operating system
Android, iOS
you welcome,
it was just my “analytical” approach
i thing it wasn’t problem of Docker pkg, but Syno GUI
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Top