Hyperbackup looses connection

Currently reading
Hyperbackup looses connection

6
0
NAS
DS923+
Operating system
  1. Windows
Mobile operating system
  1. Android
My brother and I each have a NAS at home. We want to back these up for each other. Initially, I have both synchronized on the same network. Now the DS918+ is with him and my DS923+ with me. Both are accessible via Synology's DynDNS and port forwarding. The first 3 backups over the network went smoothly in both directions but since a few days his hyperbackup service shows my server is offline after 2-3 hours but still sends data (and my NAS receives them too). Another 30min later it aborts completely. An hour or so later my sever is shown as online again (without reboot etc.) and the backup can be started again. During the whole time both NAS are reachable via Quickconnect from the outside without interruption. I'm a bit perplexed right now. What could be the reason for this?
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads

I believe (though I am not the most experienced user here) that there is no rule about that and it...
Replies
2
Views
770
Replies
15
Views
2,107
  • Question
No no you were. It was I that failed to read your post and the more then obvious title. In that case have...
Replies
3
Views
971
  • Question
Final update. After completing the file copy back the 2nd time all is working properly now. So something...
Replies
11
Views
2,421
  • Question
Its working now, not sure why. I enabled the admin account, logged in and thought I had the same problem...
Replies
6
Views
3,568

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Trending threads

Back
Top