PhpMyAdmin login fails on Chrome

Currently reading
PhpMyAdmin login fails on Chrome

notrui

Byte Poster
I have phpMyAdmin installed.
I can login phpMyAdmin with Microsoft edge, firefox but with chrome i can't (all with windows 10, it fails when i login ).
I am running kodi NAS server with mariadb10.
 
Last edited:

notrui

Byte Poster
This is what i get:
Image2.jpg

I tested these links:

and it should work with chrome (i have also the latest version - 76.0.3809.100 64 bits )

This next picture is from phpMyadmin
Image4.jpg

I am also using DSM latest version 6.2.2- 24922 update 2.
I have a DS418 NAS.

However i tested chrome mobile version and it works but chrome desktop version dont....

Thank you in advance ☺
 
Last edited:

Rusty

Staff member
Moderator
NAS Support
www.blackvoid.club
NAS
DS412+, DS718+, DS918+, 2x RS3614RPxs+ with expansions
Router
RT1900ac, RT2600ac, MR2200ac
Possibly problem with chrome pushing the need https url. Not sure, not using that browser ever so can’t say for sure. This is definitely a chrome problem and not a php admin problem
 

notrui

Byte Poster
Possibly problem with chrome pushing the need https url. Not sure, not using that browser ever so can’t say for sure. This is definitely a chrome problem and not a php admin problem
Yes i think so too.
My main browser is chrome and then i would like to work that but if dont work i have to use other browser.
Thank you ☺
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for all who likes NAS related topics.

Registration is free, easy and fast!

Top