Why doesn't my audio work when I export a video clip from surveillance station?

Currently reading
Why doesn't my audio work when I export a video clip from surveillance station?

NAS Newbie

Subscriber
389
77
NAS
DS220+, DS918+, RS1219+
Operating system
  1. Windows
Mobile operating system
  1. Android
I can watch and hear all my recorded videos so long as I play them within surveillance station. If I try to export a clip to share it with friends or something, the video works, but the audio does not. There is a brief warble of sound at the beginning of the video and then silence after that.

The camera is set up in H.264 video format and G711 audio format. When it exports a clip, it exports as an .mp4. I know nothing about which formats would be best to use.
 
1,693
721
NAS
DS220+ : DS1019+ : DS216+II : DS118 : DS120j : APC Back UPS ES 700 — Mac/iOS user
H.264 video format and G711 audio format.
Could be a bug in SS or a Codec problem.

Did you try using something like VLC to play the exported clip? Not that I like it that much, but it usually plays every video/audio format. Try that first.
 
Upvote 0

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Welcome to SynoForum.com!

SynoForum.com is an unofficial Synology forum for NAS owners and enthusiasts.

Registration is free, easy and fast!

Similar threads

Similar threads

Trending threads

Top